bitterfittaLagom kass dag, har massa skit i skolan som ska göras. Och som om inte det är plågsamt nog så envisas dom med att ha det olidligt kallt i skolan också. Därför fick jag sitta med en labbrock på no:n, var så desperat att jag inte brydde mig om att dom rockarna används när man disikerar grishjärtan. SÅ KALLT VAR DET. Inte ens mitt mvg på biologiprovet gjorde mig glad. Sen kom jag hem, där det var precis lika kallt. Sov en timme och sen vaknade jag av att jag fortfarande frös. Jag blev inte på bättre humör när pappa inte varit och handlat som han lovade och allt som fanns i köket var skorpor heller. Men jag lyckades tvinga med honom och handla, och sen har jag ätit lite havrebollar, så jag är mindre bitter nu. Dock ska jag ha so-prov imogon, så jag fortfarande inte på ett attraktivt humör precis. Sen är jag arg för att det inte kommer nya tuggummismaker också. Har tuggat sönder alla ju. Nej, nu ska jag sluta klaga och ta tag i skolarbetet. Eller inte.
ha det bra med er i alla fall!:*
Vardagligt | | Kommentera |

what do you mean 'get a life', then i'd have two?Sov ett tag, när jag vaknade var det dags för finalen i handboll. Andréa kom hem om innan hon åkte vidare till malmö, Amanda kom hem från stockholm och även mamma kom och lämnade av en byrå till mig. Sen satt hela familjen och suckade åt danmarks förlust. Nu ska jag fortsätta städa mitt rum och sen ska jag nanna. Och satan vad jag har träningsvärk i ryggen. Kom nyss på mig själv med att sitta och längta tills jag kommer hem från skolan imorgon och kan gå och lägga mig. Hahah, tror jag ska gå till doktorn och be om lite blodprover snart, denna trötthet börjar bli löjlig. Men hursomhelst, godnatt!
Vardagligt | | Kommentera |

it hurts so goodÅt redig mat till frukost, grov macka med skinka och en skål flingor med blåbärs-yoghurt. Sen var jag fit for fight! Packade mina saker och satte kurs mot gymmet. Efter tio minuter kom även Louise intrampandes. Vem trodde att vi två skulle stötta på varandra klockan tio på ett gym? haha! Vi pratade och svettades ett tag i alla fall och sen skjutsade jag hem för Louise och fortsatte sen hem till pappa. Är helt öm och utmattad i kroppen nu, känner mig lite klen , haha ;) Nästa vecka börjar dansen, som jag längtat efter hela vinter. Men nu är jag osäker på om jag ska gå denna terminen. Priserna är höjda, vilket innebär att på två månader får jag leva på en hundralapp om jag ska ha råd att dansa denna terminen. Känns inte okej. Ska i alla fall dansa nästa vecka och sen får vi se!
Nu ska jag vila, heje!
Upp