SA1A

hahahah, mina klasskompisa alltså!
men ja, nu har jag tydligen inte bara psykologi att plugga till, utan histora med. SUCK
Vardagligt | | Kommentera |

så jävla typiskt

Har försökt hitta ny musik hela veckanutan resultat. Och nu idag när jag egentligen borde plugga hittar jag apmycket och ägnar tiden åt det istället. Mina klasskompisar sitter på facebook och diskuterar sånt vi ska kunna till imorgon och det låter som kinesiska för mig. Inte bra. Nu ska jag faktiskt plugga!
Vardagligt | | Kommentera |

got me on my toes

hej finisar!
Igår så började skolan halv två med idrott och där gick jag fem km med stavar, sen hade vi lite matte, och det var allt. gottigt! Chillade med min fina kåmpis Dreggel, och sen dansade jag. Var askass, huvudet var i vägen och jag gjorde inga steg rätt. Men det var faktiskt skoj ändå! Sen begav jag mig till tåget som var en halvtimme försenat och som stannade i tomelilla så jag fick hoppa på ersättningsbuss där. Blir så trött på skånetrafiken så det finns inte.
Idag hade vi medialektion och gjorde ett radioprogram. Ni kan lyssna på det >här< (mitt och augusts inslag är det första om Grekland) Sen hade vi lite lektioner och blbabla. Inget viktigt hände tror jag. Men imorgon ska jag ha prov i psykologi och jag är den enda i min klass som inte börjat plugga än. Så ja, borde nog börja med det nu.
Lämnar er med lite överredigerade mobilbilder från de senaste dagarna

bestiesAugust var tvungen att borsta tänderna innan vi stack ut och intervjuade folk. Helt seriöst alltså. man ba: the fuck?

Upp