scooooooore

ey blogg!
Ledsen för det korta uppehållet. Jag vet vad ni alla tänker; "vad gjorde en sån cool person som Emmy denna helgen? Festade hon vilt? Vem hade turen att få umgås med henne? Är hon fortfarande singel?". Gottfolk, det behövs endast en bild för att besvara alla era frågor:

image description

....ja, jag är en skam för mänskligheten. Förutom att bli besatt av temple run så sov jag bort resten av helgen. Var helt jävla seg och orkade inte göra någonting alls, skittråkigt hade jag dessutom. Men tydligen var det precis vad jag behövde, för nu jävla är jag fit for fight igen!
Hämtade en packad - men assöt - Dreggel på stationen i lördagsnatt i alla fall. Hon var lika osocial som jag så det passade asbra, bästa som hände den helgen.

image description

Idag var det första dagen på denna veckan, och jag var itne taggad för fem öre. Men ja, jag överlevde i alla fall. Fick reda på att jag fått D på matteprovet, är apglad fastän jag vet att det egentligen är en skam.
Efter skulan åkte jag till malmö med min syster och jimmy. Helt jävla meningslöst och jag satt bara och frös pattarna av mig i bilen.
image descriptionimage description

och är det inte bara för jävla härligt när man äntligen kommer hem och tror man ska slippa kylan, och så ser tempremetern ut såhär:

image description

länge leve livet!
PEACE
Vardagligt | | Kommentera |

like glitter's raining on me

Tja cheesecake!
Så jävla onödig dag att jag vill kräka på den.
Eller ja, vi redigerade ihop vår dokumentär, men det var nog det enda vettiga som gjordes idag. Kom hem vid fem, efter att pappa fått komma och hjälpa mig få loss bilen, h3h3h3h3h! Åt och somnade och åt lite till. Ja, you know the drill.
Ska dricka coca cola zero för jag är en hälsosam jävel! (Och håll käften om att zero är onyttigare än vanlig coca, bara HÅLL KÄFTEN)
End of story.
Amen.borde köpt en mobil med framåtvänd kamera för längesen vafan. Having the time of my life!
Vardagligt | | Kommentera |

that awkward moment when...

du kör fast på Leif Handlare's parkering

Upp