being me is something I do well

sista torsdagen för denna terminen, sickkkk man! Och jävligt chill var den också. Blev som förutspått försenad, men hann med lite media innan lunch i alla fall. Sen arbetade vi med en uppgift resten av dagen och nu är jag hemma igen. Mina planer för kvällen var att plugga satan till psykologin imorgon, skriva min naturuppsats som skule varit inlämnad för två veckor sen och lära mig lite matte inför nationella så jag slipper gå om kursen. Men vafaaaaan, ni känner ju mig. Sånt där händer ju bara inte, så lika bra att jag sticker till Matilda istället och hänger med sa1b. heheheheh.
hej!
Vardagligt | | Kommentera |

tuff morgon framför migvet inte riktigt vad jag ska ta mig till med mitt hår idag. Får väl spendera en evighet med plattången.
Men hur felfri ser inte mitt fejs ut på bilderna? Min cam är expert på att försköna ju vafan! Borde dock kladda på lite smink ändå, för att inte avskräcka mina medmänniskor i det verkliga livet. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta igång med hela processen. Med tanke på hur seg jag är idag så verkar det som att en försening är på G.
ha en bra dag, haj!
Vardagligt | | Kommentera |

waterwarbästa skoldagen på länge faktiskt. Började med media, och sen ägnade vi hela hålan åt att vattenkriga. Riktiga kämpar var vi, men får väl erkänna att jag hade behövt träna upp min pricksäkerhet, heheheheh. När vi givit allt och var dyngsura så begav vi oss till idrotten. Skrev ett prov och sen hade vi matte. Blev en hel del ledsna miner när betygen delades ut. Och jag som inte gjort nationella är livrädd just nu. Ska plugga saaaaaten i helgen. (haha eller troligtvis inte, menmen)
Nu ska jag sova,
haaaj!

spelades i mitt huvud hela dagen, hahahah

Upp