aow, what a feeling

tjena angelfaces,
började morgonen med att köra fast på uppfarten och fick be om pappas hjälp för att komma iväg till skolan. Ironiskt nog var det idag som var den första våren då vårvädret började visa sig, så jävla härligt. En annan glädjande sak som hände var att Elines syster haft fest i samma lokal som jag glömde kvar mina favoritjacka (skrivit om det här). Visade sig att tattarsvinen bara tagit mitt busskort och jackan la kvar i lokalen efter tre månader och jag är skitlycklig över att vara återförenad med den haha!
Annars har vi bara haft media hela dagen. Mer finns det väl inte att diskutera om mitt liv i nuläget. Så hej på er!
Vardagligt | | Kommentera |

standard smedstorp

Mötte ett gäng gäs påvägen hem från stationen idag. Välkommen till landet.
Vardagligt | | Kommentera |

and that's the end of that

Söndag, ångestdagen. Och denna dagen lever upp till sitt smeknamn idag. Inatt ska jag ställa alarm så jag kommer iväg till skolan klockan nio imorgonbitti, ush. Har inte gjort något skolarbete på hela lovet, vilket egentligen inte är mer än förväntat, men ändå.
Iförrgår var det fest hos Hampus och jag skötte mig bra. Chillade hos honom till det var dags att köra Cissela och Maria till tåget, var hemma en halvtimme och sen stack jag för att vara med Matilda på släktfest. Det bjöds på gratis alkohol och det ledde till att jag sneade mer än vad jag gjort på en lång tid nu. Alla dessa fester och det är på en fest med massa släktingar som jag blir packad på. Så jävla typiskt, haha.
Upp