a world so hateful some would rather die than be who they are

min fule-sida var ovanligt ofotogenisk idag och fick därför helt enkelt inte vara med. Cool story,
 
Började med en stressig frukost klockan åtta idag. Gästerna var danska matvrak som åt tre gånger mer än vad folk egentligen brukar äta. Hann inte få något i min egen mage förrän klockan tolv. Om jag hade visst att vi skulle få stenugnsbakade pizzor till lunch en timme senare hade jag hållt mig tills dess, men nu fick jag hoppa lunchen efter att ha krängt frukostbullar. Jävla skit.
Slutade klockan fyra, sedan dess har jag legat i fosterställning med min mystiska magvärk som kommer lite då och då. Försökte bota den med mackor, men det gick inget vidare. Ska försöka igen med kakor och te, mumma.
HAJ
Vardagligt | | Kommentera |

29 juni

1. Ett par gäster lämnade en lapp på en oanvänd säng och talade om detta så att vi skulle slippa tvätta i onödan. Finaste någon någonsin skrivit till mig.
2. En av anledningarna till att jag börjat dricka te är för att läsa vad det står för visdomsord.
3. Detta är vad jag lever på just nu.
4. Fick reda på att jag är en av dom som ska jobba mest i sommar och måste därför lära mig mer på jobbet. Gillar inte ansvar allt för mycket och det gör mig ganska nervös, men det är ju kul att jag tydligen inte är så värdelös som jag trodde jag var, hehh
Vardagligt | | Kommentera |

if you tell me im wrong, i don't wanna be right.

Två nostalgibilder. På denna tiden var jag en (periodvis) brunögd skinnybitch i åttonde klass med inte allt för många vänner. Detta var någon månad innan min första rejäla humörsvängning som orsakade att jag klippte av mig håret. Hahaha, stabilt.
Upp