you guys, we're gonna be fine

Hej och välkomna!
Idag steg vi upp redan kl 9(!!) för att ta tåget till Maylands där Saras jobbintervju var. Tydligen var det en gruppintervju och gruppen bestod av hela 60 personer. Sen tvingades man gå fram en och en för att presentera sig och demostrera sina säljtekniker. Så det var ju ganska bull. Vi flydde därifrån och åt på McDonalds ytterliggare en gång innan vi tog tåget hemåt. Ben och Viktor hämtade oss på stationen och vi körde till Fremantle, kollade på fängelset, stannade till på stranden och avslutade med 2 dollar tacos. 

Imorgon ska vi tillbaka till lägenheten vi var och kollade på för att försöka skriva på ett kontrakt. Verkar lite skum han killen som vi hyr av så vi får se hur det blir medm förhoppningsvis kan vi flytta in på måndag och sen bo där 3 månader framåt. Efter det ska vi göra lite ärende på stan och sen åter vända till Heirisson Island för att kolla på kängurus. Vi var där igår men tydligen gick vi rundor på fel sida ön och letade i 30 graders värme. Oh well. Hoppas på att jag får se några imorgon! 

Matilda har blivit lite av hårfrisörskan här på hostlet


En dag hade vi en invasion av myror på toan. Vi vann dock myrornas krig när jag gick in och dränkte hela toaletten, inklusive våra tandborstar, med insektsmedel.


Här sprang vi omkring på aboriginernas läger och letade i alla buskar samtidigt som vi ropade "kangarooooooos!" utan att inse att vi var helt fel och troligtvis såg jättedumma ut.

Vänstertrafik är crazyyyy

Fremantle Prison


Vardagligt | |
#1 - - Annika:

Så underbart att se hur ni har det. Var rädda om er och var nu misstänksamma mot skummisen som ni ska hyra av. Läs kontraktet noga och var inte rädda för att vara omständiga. Var rädda om er och en stor kram från mamma.

#2 - - maja:

You'll be back on the blog?

#3 - - Amanda:

Drömde inatt att du hade uppdaterat bloggen

Upp