povaj

Hej bloggN
Vi har nu anlänt till Londons flygplats. Mina kompanjoner har gett sig iväg till sin gate och ska lyfta om en timme ungefär. Jag däremot sitter fortfarande och väntar på besked om vilken gate jag ska åka ifrån. Jag är alltså ensam och övergiven på världens näst största flygplats påväg till Hong Kong. Som en liten lantis får jag väl erkänna att det känns sådär. Men what 2 do. Detta är staffet man får när man velar in i det sista. Jag ser i alla fall mycket framemot att sova och se på film på flyget. Jag har också köpt Wotsits, mina favoritostbågar. Så läget är väl inte allt för kritisk. Är ju dessutom supertaggad på att få komma frram till aussie!!


Vardagligt | | En kommentar |

sunday funday

Igår spenderade jag och Gert dagen med att ligga i min säng och göra dubsmashvideos. Produktivt. Sen sa vi ett sorligt farväl, gjorde ont i mitt gerta (lol). På kvällen kom Amanda och Andréa på besök. Vi åt pastagratäng som Gunilla lagat, sen gjorde jag langos till oss och därefter avslutade vi kvällen med chokladpaj. Det var en bra afton.
Vardagligt | | Kommentera |

all that blood was never once beautiful, it was just red.

Åkte till Gert i förrgår där vi gjorde oss fabulösa. Idis & Emmie 20 års stod på schemat och black&white var temat. Så vi velade fram och tillbaka mellan svarta eller vita klänningar. Vi tog båda svarta och sen tänkte vi fuck it och tog två vita kappor, klackar och identiska klockor till det. #twinning. Drog till festen och återförenades med massa sa11a:are. Cissela var en ängel och skjutsade mig och Gert till Öja när resten stack till Köpenhamn. Hann bara ut ur bilen innan jag insåg att jag blödigt igenom mina två tamponger. Jag behöver inte gå in på alla detaljer med det rann blod längs mina ben. Det såg ut som en crime scene. Jag har aldrig sett så mycket blod. Blod överallt. Jag trodde jag skulle dö. Tacka gudarna att jag inte tog på mig en vit klänning. AMEN. Cissela var ännu mer än ängel och kom och hämta oss igen och körde mig till hennes toalett. Sen gjorde Amanda även en hjälteinsats och som kom och hämtade oss och tog oss hem. Crazy night. Crazy life.
Upp