burn baby, burn

Heyya!
I måndags firade jag att jag överlevt ännu en jobbhelg med att träffa mina resekompisar och dricka ett par öl. Sov i ystad och hann knappt vakna innan jag svimmade av lite. La kallsvettig i fosterställning på en parkbänk och spydde galla en stund innan det gick över. Har hänt två gånger innan att jag blivit svimfärdig efter jag druckit, funderar på att gå till doktorn. Eller typ aldrig dricka igen.
Hursomhaver, kom hem tog en liten nap och senare på kvällen kom käraste Emilia hem till mig. Vi körde och köpte chips, godis och läsk. Det blev en filmkväll, ofc. Men levande ljus och allt, höstmys som fan. Såg Magic Mike XXL, vilken var en stor besvikelse och inte alls lika bra som ettan. Sen såg vi Minions som man aldrig kan bli besviken på och efter det var klockan mitt i natten och jag skjutsade Emilia hem. 
Idag kom mamma och hämtade mig sen tog vi tåget till Emporia. Var så stressad över allt jag behöver köpa så jag köpte inget av det. Kom hem med torrschampo, strumpor och linsvätska ?? vilket inte alls stod på någon handlelapp överhuvudtaget. Sämsta. Försökte beställa röd curry och kyckling men fick grön curry istället. Var såklart för feg för att be om att få min rätta beställning och satte mig istället tyst och snällt ner och åt min gröna curry. Kändes som om insidan av min mun var helvetet på jorden. Jag är inget stort fan av stark mat, alltså. Men annars var det också en mysig dag med mami. Nu ska jag börja se på Mr. Robot för det är tydligen jätteinne nu! TJA
Vardagligt | |
#1 - - Sarah:

Hade aldrig klarat av o äta grön curry :O

Upp