tillbaka

Så, ännu en gång befinner jag mig på mitt flickrum i Gårdlösa och skriver ett litet inlägg. Hela min kropp skakar och mitt hjärta försöker slå sig loss från min bröstkorg. Gud, vad jag saknat skånerost! Sedan jag var här sist har jag blivit ett år äldre, cirkus 10 kg tyngre och lärt mig älska countrymusik. Allt annat är väl sig likt.
Jag och Matilda hann inte beställa flygbiljetten hem innan vi började längta tillbaka. Jag som alltid sagt att jag ogillar att möta nya människor och komma till nya ställen var förälskad i att resa i slutet. Vi hade så himla kul vart vi än hamnade och näsintill alla människor vi stött på tycks ha varit gjorda av guld. Och dom få rötägg vi kommit över har i alla fall bjudit på ett par roliga historier såhär i efterhand. 
Imorgon ska jag ringa och höra ifall mitt jobb här i Svearike kan vara så vänliga att ta mig tillbaka. Planen är att jobba ihop så mycket pengar som möjligt och sen söka om ett andra års visum och hoppas på att dom släpper in oss i landet igen. Mkt kult
Vardagligt | |
Upp